"je voelt wat iemand nodig heeft en zet dan een van je technieken in".
"Ik liep bij haar weg met een lichtheid en een gevoel van opluching die nog lang bij me doorwerkte!"

Natalie Merringer, 38 jaar, Hulpverlener 

"Met respect en zonder oordeel accepteer je de persoon die voor een sessie komt. Je hebt een sterke intuïtie waarmee je precies voelt wat ik nodig heb. Een helende massage, cacao of trauma release. Je benadering is heel persoonlijk, je voelt waar ruimte is en opend dan nieuwe deuren. We werkten samen in harmonie, waardoor ik het gevoel had dat mijn grenzen goed bewaakt werden. Hierna voelde ik me veel lichter, alsof ik weer helder kon nadenken en voelde ik veel rust in mijn lichaam. Heerlijk!"

Sander, 38 jaar, effecten handel

"Elya is zeer behulpzaam, staat open voor je verhaal, heeft een luisterend oor en weet waar de ‘pijnpunten’ zitten. De shiatsu sessies hebben mij goed geholpen, waardoor ik beter ben gaan slapen. Al met al een aanrader om hier een keer langs te gaan."

Iris van Houwelingen, 38 jaar, kindertherapeut

"Tijdens onze Souls Sessie kon ik blokkades in mijn fysieke-, emotionele- en energetische lichaam en loslaten. Blokkades die daar zaten door trauma. Mijn energie kon weer vrij stromen door mijn lijf.  Wat een bevrijding!"

Rosalie, 30 jaar, beleidsadviseur

"Je brengt met Shiatsu de balans terug in mijn lijf en mijn hoofd. Iets met alignment... Als ik bij je wegga snap ik altijd beter wat ik aan het doen ben met het leven!"

Dorien, 36 jaar, kapster

"Een Soul Sessie is voor mij een energetisch begeleidde stress- blokkade & emotie release  en shiatsu therapie.

Met aandacht voor de in het lichaam opgeslagen en onverwerkte trauma’s of emoties.

Elya creëert met haar zachtheid en gerichte aanraking een veilige plek om deze thema’s uit het lichaam los te laten en de chi/kundalini stagnatie te verzachten. 

Ik liep bij haar weg met een lichtheid en een gevoel van opluching die nog lang bij me doorwerkte."