top of page

Acerca de

Elya-Shiatzu-web-02903.jpg

Shiatsu geeft me de vrijheid om
"het weten" 
aan het lichaam over te laten

Ik doe een poging:

Elya-Shiatzu-web-02802.jpg

Mijn focus en kwaliteit liggen bij; spanningsklachten, angst, burn out & stress.

Aan de grondslag hiervan ligt vaak trauma of shock, opgeslagen op celniveau in je lichaam. Trauma, groot of klein, belemmerd je soms mentaal of fysiek en dan kom je naar mij!

Deze disbalans manifesteert zich in uiteenlopende lichamelijke en emotionele klachten. Hier breng ik verlichting:

-       Weer kunnen ontspannen

-       Helder kunnen nadenken en je lichter voelen

-       Goed in contact staan met je lichaam en je behoeftes

-       Goed (in)slapen en echt uitrusten

-     Rust brengen in spijsvertering en urineren

-       Goed kunnen doorademen

-       Je energie kunnen sturen en weer opladen

-       Rugklachten oplossen

-       Schouders en nek laten ontspannen

-       Hoofdpijn laten verdwijnen

-       Het leven weer vreugdevoller kunnen zien 

Je kunt komen voor een diep helende, ceremoniele sessie. Die duurt ongeveer 2 uur. Daarin mag je loslaten en opladen. We maken dan een combinatie van adem, trauma release en shiatsu.  Om je lichter en vol dankbaarheid weer de wereld in de lopen.

Soms is het nodig om een aantal keer terug te komen. Dit bespreken we na onze eerste ontmoeting. Dan duren de sessies maximaal 1,5 uur.

Mensen komen bij mij met specifieke klachten zoals rugpijn, slapeloosheid, burn out of trauma. Maar ik zie ook mensen maandelijks uit voorzorg, als zijnde een menselijke APK.

Ik stimuleer verandering en lichtheid en neem altijd jouw lichaam als uitgangspunt om heling te hervinden. 

 

Shiatsu kan simpelweg heel ontspannend zijn en je een natural high bezorgen. Je kunt dus ook komen om weer even helemaal op te laden.

 

Shiatsu werkt ondersteunend bij vrijwel alle fysieke en emotionele problemen. Van de meer praktische rug-/nek- en knieklachten en bijvoorbeeld overmatig urineren, problemen met spijsvertering of de menstruatie.. tot hoofdpijn, buikpijn, slapeloosheid en burn-out. Vaak zijn de klachten onverklaarbaar of moeilijk te plaatsen binnen een diagnose in de Westerse geneeskunde.

Prijs

75 euro per uur / een sessie duurt ongeveer 1,5 uur

 

Shiatsu

Voor wie?
Shiatsu

Door het lichaam lopen 12 hoofdmeridianen of energiebanen. Een voor een verbonden aan een orgaan, je emotionele wereld, je energie!

In harmonie zorgen de meridianen ervoor dat je je levendig, energiek, gelukkig en gezond voelt. 

Als er disbalans is dan uit zich dat in uiteenlopende fysieke of emotionele klachten. Met shiatsu onderzoeken we waar de oorzaak ligt en welke meridianen er om aandacht vragen... Samen luisteren we naar welke boodschap jouw  lichaam eigenlijk probeert over te brengen.

Dan werk ik met druk, met de duim, handen, elleboog of knie op de meridianen. Zacht en voedend of meer aanwezig en verspreidend. Je hebt gewoon je kleding aan en ligt op een futon.

In elke behandeling breng ik je weer dichter bij je lichaam, zodat je deze weer als je grootste bondgenoot kunt gaan zien. In de Oosterse filosofie is alles circulair, alles verbonden. Dus als we het lichaam meer in balans kunnen krijgen dan volgt het gemoed vanzelf!

Prijs

75 euro per uur / een sessie duurt ongeveer 1,5 uur

Zout Fotografie Elya.jpg

Shiatsu is een oeroude vorm van drukpunten massage ontwikkeld in China en Japan.

Ki is een heel bijzonder begrip in Japan, er bestaat dan ook geen volledige Nederlandse vertaling voor. Het woord dat het meest in de buurt komt is levensenergie of zelfs leven.

En daar werk ik dus mee; Ki!

Je mag altijd simpelweg komen voor een lekkere massage!

Afhankelijk van je hoofdvraag is er in de meeste gevallen wat meer nodig om heling te brengen.

Tijdens je eerste sessie maken we eerst kennis en kijken we samen naar je klacht en je behoeftes. Aan de hand daarvan stel ik een behandelplan voor.

Bij Shiatsu raad ik altijd aan om, als het bevalt, in ieder geval 3 keer bij me te komen. Dan evalueren we samen en kijken we weer verder.

Een Shiatsu Sessie duurt 1 tot 1,5 uur & een Soul Sessie sessie 2 tot 2,5 uur

1 uur kost 75 euro.

.

Werkwijze:

Werkwijze

ER IS ALTIJD SHIATSU

Als je bij me komt voor Shiatsu lig je op een futon (japanse mat) en je draagt soepele kleding, denk aan yoga!

Tijdens mijn behandelingen brengt mijn aanraking of druk met duimen, handen, elle bogen en knieën jouw meridianen weer in balans. 

Jouw zelfhelend vermogen brengt je vervolgens weer terug bij jouw hernieuwde zelf!

Ik voed jouw lichaam op een manier die de Westerse geneeswijze vaak vergeet of niet kent; er vanuit gaand dat alles met elkaar in verbinding staat en van invloed is op elkaar. Zoekend naar de bron van waaruit de klacht is ontstaan en vanuit dit punt samen bouwen aan een harmonische verdeling van jouw KI!

JE LICHAAM ALS BONDGENOOT

Words that Touch:

In een prachtige mindfullnes oefening; “Words that touch” breng ik je in gesprek met je eigen lichaam.

Het zal je verbazen wat je lichaam je vertelt als je besluit naar binnen te keren en eens echt te luisteren. Clean Language van Nick Pole kan letterlijk het lichaam en de KI al in beweging zetten zonder aanraking. Het is elke keer weer een verassing wat er gebeurd tijdens deze krachtige lichaamsmeditatie.

TRAUMA RELEASE & ADEM

 

In een Soul Sessie duiken we diep in het innerlijk landschap dat jouw lichaam is. Ik gebruik al mijn tools om in 2 transformatie uren, te raken, los te laten, te luisteren en te ontspannen. Als het lichaam gaat spreken of we werken op bepaalde gebieden dan kan er trauma naar boven komen. Het lichaam slaat herinneringen op op cel niveau. Plots komt er een oude herinnering naar boven of krijg je een kijkje in de belevingswereld van je vroegere kind. We kunnen dit onderzoeken, verzachten, releasen en zelfs de herinnering herschrijven. Weet dat je veilig bent en dat ik de skills heb om dit te begeleiden. Jij hebt de leiding en bepaald de grenzen. Trauma release begeleid ik door middel van trillen, ademen en meditatie.

RAUWE CACAO

Om nog meer de diepte in te gaan kun je met mij rauwe cacao drinken, dat doen we in een mooie ceremonie (een op een of in een groep).

Soms zijn we even de weg kwijt, vergeten we wie wij ook alweer zijn in de basis. Cacao kan je helpen je vonk terug te vinden, je meest pure zelf. Het is echt een feest om met rauwe cacao te werken. Het zet je creativiteit aan, boost je serotonine niveau, zit bomvol magnesium en is ook nog eens een van de grootste antioxidant houders binnen ons voedingspallet. 

In ceremonie opent rauwe cacao je hart en zorgt ervoor dat je je herinnert hoe je heel bent, waar je vandaan komt en waarom je hier bent, op aarde.  Meer over ceremonie en cacao...

Vraag of afspraak maken?

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Gun jezelf die1,5 uur opladen!

In die tijd heb je mijn onverdeelde aandacht en ben ik respectvol aanwezig om jou heel zijn terug te vinden.

Neem hieronder contact met me op voor een afspraak!

Even binnen kijken? Klik op foto!

bottom of page