top of page
Elya-Shiatzu-web-03129_edited.jpg

"Our bodies created themselves out of nothing... out of stardust. Therefor our own bodies know exactly how to be whole, 

how to heal. They sometimes just need some guidance... to remember.

And if we are all made out of the same stardust...  Could my body also know what your body needs to heal?"

Over Elya

Elya Salié

Shiatsu Therapeut en Space Holder in Ceremonie

In juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de Zen Shiatsu School in Amsterdam en ik ben nu officieel een Zen Shiatsu Therapeut.

In April 2019 ben ik in Bali getraind om Cacao Facilitator te worden en kreeg mijn werkwijze vol kennis van de Oosterse filosofie nog een vleugje Shamanisme mee.

Nu werk ik met Ki en Cacao, ik geef Shiatsu en Ceremonies.

​In mijn praktijk zet ik Shiatsu en andere therapeutische tools in bij allerlei fysieke of psychische klachten. Mijn doel is om jou je te laten herinneren hoe je heel bent en met mijn aanraking wil ik je lichaam activeren haar zelfhelend vermogen weer te herkennen. 

 

Voel je vrij om contact met me op te nemen om samen te kijken naar waar ik jou zou kunnen ondersteunen!

Shiatsu therapeut en Space holder... Naast deze titels ben ik vooral moeder van 2 kinderen, vriendin, dochter, zus en geliefde!

Ik ben geboren in Nederland, heb de wereld afgereisd, heb communicatie gestudeerd, werd een producer en sloeg toen een heel nieuw levenspad in. 

Toen ik in 2014 in Australië nietsvermoedend een Japans badhuis binnenstapte met een jetlag en veel (lichamelijke) spanningsklachten werd mij een Shiatsu behandeling aangeboden. Ik had geen idee wat dat was maar heb het aanbod geaccepteerd en dat heeft mijn leven voor altijd veranderd. TOTAAL VRIJ van al mijn klachten zweefde ik 2 uur later weer naar buiten. 

 

Het was magisch hoe herboren, fris, energiek, ontspannen en vol ruimte voor nieuw avontuur ik plots was. "Hoe is het mogelijk dat de simpele aanraking van een mens deze "natural high" teweeg brengt? Bestaan helende handen dan echt?"

Ik maak het graag lichter, alles eigenlijk; Je lichaam, je gemoedstoestand, je gedachten!

Als in een ontdekkingsreis gaan we samen je lichaam weer leren kennen. Echt luisteren naar wat er nodig is.  Mijn aanraking zal jou lichaam eraan herinneren hoe te helen.

Ceremonie is onderdeel van mijn bestaan geworden. Het grote verbindende woord hierbinnen is dankbaarheid. Laten we dankbaarheid voelen voor alles dat is, van binnen en om ons heen! 

bottom of page